Webwinkel

Bij de Wironii maken wij geregeld producten op ambachtelijk wijze. Zowel spullen voor de re-enactment en reproducties van vondsten dan wel kunst voor in huis. Alles wat wij maken is handgemaakt en uniek in soort.

 Klik hier om naar onze webwinkel te gaan!


De opbrengsten worden geïnvesteerd in de groep en ondersteunen ons bestaan

U kunt ons ook mailen om een van de onderstaande items te bestellen of ons bezoeken tijdens onze kampenten.

 

Leerproducten op aanvraag

Bij de Wironii word veel leer bewerkt en er word veel tijd ingestopt. Nu er al enkele opdrachten in leerbewerking zijn voltooid en er genoeg materialen zijn om vele historische leren voorwerpen te maken, kunnen we het nu ook op verzoek doen.
Mocht u graag een zwaardschede, messchede, armbanden, beenkappen, helm, riem, veldfles, tuniek, kleding, schoenen of wat dan ook willen hebben van leer... Neem dan contact met ons op en zend alvast wat informatie en foto´s mee. Dan kunnen wij het in overleg voor u maken!

      Bestellen

IJzertijdschoenen op maat en verzoek
Materiaal: leer
Afmetingen: op verzoek

Tijdsperiode: 500 v.C. tot 600 n.C.
Bij de Wironii kunnen we op verzoek voor iedereen de klassieke ijzertijdschoenen maken. We hanteren standaard modellen en kunnen eventueel ook op verzoek modellen namaken. Neemt u gerust contact met ons op via bestellen voor meer info. De schoenen worden naar doorgeven van afmetingen en maat geheel op maat gemaakt.

Bestellen

Lantaarn raw-hide 'Krijgers'
Materiaal: hout en gedroogd leer
Afmetingen:
29 x 13 x 13 cm


De lantaarn hoeft alleen maar voorzien te worden van een kaars voor deze mooie gloed. Hij is functioneel in het donker en heeft een aangenaam licht. Bovendien is hij helemaal ingebrand met afbeeldingen van krijgers uit de Vikingtijd naar voorbeeld van verschillende gevonden afbeeldingen in Europa. Deze figuren zijn bij de gloed prachtig te zien en geven overdag de extra aandacht aan de lantaarn.

Bij de lantaarn word een informatieboekje geleverd met informatie over de afbeeldingen en lantaarn.

Zie onze webwinkel